Ik denk dat ik het aankan

Ik zat op de rode sofa van mijn oma, probeerde een film te kijken, terwijl ik me ellendig voelde. Eigenlijk was het ellendige gevoel al aan zijn vierde dag bezig en maakte me gek. Het begon afgelopen zaterdagavond; ik stond op het punt om mijn keiharde maagdelijke stijve in het lieve poesje van een klein, mooi mahoniehouten grietje te krijgen waar ik al een paar maanden mee uitging, toen het gebruikelijke gebeurde; ze veranderde van gedachten.

In het hotel, na een lange tijd aan haar kleine tieten en harige poesje gezogen te hebben, om haar voor te bereiden op de big mac, maakte ik de fout om haar kleine hand vast te nemen en die op haar kloppende, gretige staf te leggen, in de hoop dat ze iets anders zou doen dan daar te liggen als een blok hout. Net als ik was ook zij maagd, achttien tegenover mijn twintig. Toen ze probeerde haar vingers eromheen te winden en daar niet in slaagde, realiseerde ze zich wat haar strakke kutje te wachten stond, en raakte in paniek. Na er een lange blik op geworpen te hebben met wijd open, ontzette ogen, trok ze snel haar rokje en slipje weer aan en vroeg me haar naar huis te brengen. Net als de paar anderen voor haar met wie ik soortgelijke ervaringen had gehad, wilde ik geen geweld gebruiken. Ik wil niet graag het risico lopen van een verkrachtingsaanklacht. Ze heeft me sindsdien niet meer gebeld en weigert op te nemen als ik bel, wat me van streek maakt, want ik vond het lieve kleine ding echt leuk en was er zeker van dat ik eindelijk zou scoren. Ik bedoel, ze had hem talloze keren door mijn spijkerbroek gevoeld en gewreven en had geen afkeer of angst getoond; ze leek er zelfs naar uit te kijken.

Oma liep naar de stoel en ging over me heen staan, met haar handen op haar brede heupen. Ze was een lekker dikke vrouw, lang en welgevormd met een goed stevig lichaam voor een achtenvijftigjarige. Ze had enorme borsten die uitdagend leken om de zwaartekracht te weerstaan. Haar donkerbruine huid was nog steeds zeer glad en fris en haar kont, die zij gewoonlijk ongeremd hield, dat wil zeggen, niet gehinderd door roll-ons, was een genot om naar te kijken als zij een dun rokje of een strakke korte broek droeg, wat zij lekker scheen te vinden. Ik wist dat ze al minstens een paar dagen op de hoogte was van mijn stille lijden, want ik had haar een paar keer met een bezorgde blik naar me zien kijken. Ze had waarschijnlijk geraden dat het misschien een liefdeskwestie was waar ik niet over wilde praten.

“Wat is er aan de hand, schatje? Je bent al een paar dagen jezelf niet. Als er iets is wat ik kan doen, of iets waar je over wilt praten, dan ben ik er voor je.”

Ik keek op naar haar mooie, zorgzame gezicht en een golf van emotie overviel me. Ik begon te praten maar een brok en wat pijn in mijn keel verhinderden me een woord uit te brengen. Ik voelde mijn ogen nat worden, en voor ik het kon inhouden, spoten de tranen eruit. Ik snikte niet of zoiets; de tranen stroomden er gewoon uit.

“Oh schatje, niet huilen, kom met oma praten; ik weet zeker dat wat het ook is, ik een manier zal vinden om je er overheen te helpen.” Zei ze, terwijl ze snel naast me neerplofte.

Ze sloeg haar armen om me heen en trok me dicht tegen zich aan, terwijl ze mijn hoofd op haar grote zachte boezem legde. Haar vingers streelden mijn hoofd en gleden door mijn nette, dikke afro. Toen ik haar tedere warmte voelde, wist ik dat ik me voor haar zou gaan openstellen, ondanks de gevoeligheid van mijn problemen. We waren altijd al hecht geweest, en sinds ik de afgelopen zes maanden hier bij haar woonde, wachtend op mijn visum voor de VS om me bij mijn ouders te voegen die daarheen waren gemigreerd met een permanente verblijfsstatus, waren we nog hechter geworden. We waren nog maar met z’n tweeën. Mijn grootvader was twee jaar geleden overleden.

“Ik veronderstel dat je problemen van romantische aard zijn?” vroeg ze. Ik knikte.
“Zoiets,” fluisterde ik.
“Een bittere scheiding?” vroeg ze, waarschijnlijk omdat ze voelde dat ik overgehaald moest worden om alles te vertellen.
“Een soort van scheiding, maar niet echt bitter, behalve voor mij, een beetje.”
“Oh…hmmm, vind je het erg…?” zei ze, een beetje verward kijkend.
“Nou, het zijn de steeds terugkerende scheidingen die me dwars zitten.”
“Ik snap het, heb je problemen met het onderhouden van relaties?”
“Ja, ik heb een probleempje, van seksuele aard.” Ik zei het laatste stukje heel snel.
Ik voelde haar verstijven en haar vingers naar de arm grijpen waar ze op rustten. Ik zweeg een tijdje en dwong haar te vragen:
“Heb je erectieproblemen?” vroeg ze, duidelijk haar adem inhoudend voor het antwoord.
“Nee, op dat gebied ben ik in orde,” zei ik snel,

Ze ontspande zichtbaar en liet een diepe zucht. De hand die zojuist mijn arm had vastgepakt, zakte naar mijn dij en als een bevestiging van mijn onthulling viel ze op mijn stijve die nog steeds in de buurt hing, door de nabijheid van zacht, zoet ruikend vrouwelijk vlees en de toegevoegde factor van het onderwerp. Ze sprong op en trok haar hand snel weg.
“Ik ben nog maagd.”
“Oh,” hijgde ze, “en je staat te popelen om dat te veranderen.” Ze voegde er glimlachend aan toe.
“Ik probeer het, maar iedere keer als ik er klaar voor ben, veranderen de meisjes van gedachten.”

“Wat!” riep ze luid uit, terwijl ze haar hand naar haar mond bracht. “Waarom?”
“Ik ben…ik ben een beetje…je weet wel…groot”
Ik zag dat ze snel naar beneden keek en zich toen glimlachend afwendde.
“Dat is meestal geen probleem voor een man, maar ik denk dat het dat wel zou kunnen zijn…afhankelijk van hoe…groot.” zei ze,

Opnieuw keek ze naar beneden, deze keer liet ze haar ogen even hangen. Alleen al het feit dat ze daar keek deed mijn pik trillen en ik zag haar ogen heel helder worden en haar vingers friemelen aan de zoom van haar rok voordat ze samenkwamen in een strak slot. Ze likte haar lippen.
“Niemand schijnt het te willen riskeren” zei ik “één meisje zei dat ik een freak ben.”
“Nee dat ben je niet; trek je niets aan van wat ze zei, sommige mannen hebben wel grote. Hoe…groot…weet je, als hij omhoog komt?”
“Iets meer dan twaalf centimeter lang…en zeven centimeter rond,” zei ik, terwijl ik haar vragend aankeek, proberend aan haar reactie te peilen of het echt een freakpik was.
“Wat, zo groot?” barstte ze uit, “neem je me in de maling?”
“Nee oma, ik meen het.”

Ze keek recht in mijn kruis, naar de stuiterende bewegingen die ik maakte in de basketbalbroek die ik droeg, haar gezicht werd zo rood als maar kon door haar rijke bruine huid.
“Vind je het erg…om het me te laten zien?” vroeg ze aarzelend.
Snel bukte ik me, plotseling bezorgd dat ze mijn lul zou zien, en met mijn duimen in de tailleband, tilde ik mijn kont op en sleepte de zwembroek tot op mijn knieën, zodat het massieve gereedschap los kwam.
“Wat een grote lul heb jij daar, jongen!” flapte ze er luid uit.

Het was de eerste keer dat ik mijn lieve oma ooit had horen vloeken en in mijn oren klonk het heel sexy. Ze staarde met wijd open ogen en open mond naar de rukkende pik die volledig uitgestrekt was. Ik kon de tepels van haar grote borsten stijfjes zien prikken aan de voorkant van het nauwsluitende T shirt dat ze droeg. Ik keek naar beneden naar haar dijen die strak tegen elkaar gedrukt waren. Ze droeg een korte broek en ik kon kippenvel zien op de blozende dijen. Ik begon mijn zwembroek terug te trekken, maar ze stak snel haar hand uit en pakte mijn hand.
“Nog niet schatje, over een tijdje wel…mag ik…het aanraken…een klein beetje maar?” vroeg ze, meer smekend dan vragend.
Ik kon haar niet weigeren; ik wilde het niet. Ze hief haar hand op en hield die even boven de enorme pik voor ze de moed verzamelde hem vast te pakken. Ze vouwde haar hand om zoveel mogelijk van de dikke paal als ze kon vasthouden, kneep er zachtjes in en trok toen, alsof ze verbrand was, haar hand snel weg. Haar ogen zagen eruit alsof ze een joint had gerookt, en ze maakte haar lippen nat met een mooie puntige rode tong.
“It’s a fucking beauty,” fluisterde ze, zichzelf blijkbaar evenzeer verassend als mij, want ze bracht snel haar hand naar haar mond en begon te giechelen.
Ik begon de zwembroek op te trekken en keek haar aan terwijl ze giechelde; haar heldere zwarte ogen keken in de mijne met iets van bewondering of liefde.
“Doe het snel weg, voordat het me omver loopt,” zei ze en barstte in een hartelijk gelach uit.
Ik keek haar zelf ook lachend aan, terwijl haar lichaam trilde van het lachen. Ze veegde het water dat uit haar ogen kwam weg.
“Ik lach je niet uit schat, ok, ik lach omdat ik blij voor je ben en omdat dat de best uitziende pik is die ik ooit heb gezien.” Zei ze terwijl ze haar ogen weer afveegde.

Toen ze klaar was en zichzelf had bedaard, kwam ze dichterbij en sloeg haar armen om me heen, omhelsde me stevig. Ik voelde een stijve tepel in mijn blote borst drukken. Ik overwoog mijn hand op te steken en die prachtige borst te strelen, maar ik kon me niet beheersen. Oma gaf me een kusje op mijn wang, waarbij ze nauwelijks de zijkant van mijn lippen schampte, trok zich toen terug en trok haar lichaam verder van de stoel. Ze keek me aan met een geruststellende glimlach op haar gezicht.

De dames bij wie je was en die in paniek raakten, waren die erg jong?”
“Ja, een jaar of achttien, en twee van hen waren volgens hen nog maagd.”
“Misschien moet je oudere vrouwen proberen; vind je oudere vrouwen niet aantrekkelijk?”
“Ja, ik vind er veel. Eerlijk gezegd denk ik dat ik oudere vrouwen prefereer, maar ik weet niet hoe ik ze moet benaderen, het is niet zo gemakkelijk als met meisjes in mijn leeftijdsgroep. Ik ben altijd bang dat ze beledigd zijn en me publiekelijk in verlegenheid brengen.
“Je zou verbaasd zijn hoe gewillig sommigen van hen zouden zijn als je een poging zou wagen,” zei ze, terwijl ze naar me knipoogde en boosaardig lachte.
“Nee, ik ben te bang om het te proberen. Wat als ik er een benader die niet op jongere mannen valt?”
“Weet je wat; ik zal kijken of ik je aan een leuke oudere dame kan koppelen, ik heb een paar vrienden die net als ik zijn, man minder, en altijd geil. Ik wil je niet de hele tijd in zo’n stemming zien zitten met een lang treurig gezicht; en op je twintigste zou je echt moeten gebruiken wat je hebt. Laat het maar aan oma over.”

Het is een week na ons gesprek en ik zit op dezelfde rode bank als oma de trap afkomt en ik een kleine pijnlijke kreet hoor. Ik sta snel op en haast me naar haar toe, die onder aan de trap op de grond zit. Ze heeft een gepijnigde blik op haar gezicht terwijl ze een hand naar de achterkant van een dij brengt en die zachtjes masseert
“Ik denk dat ik een spier of zoiets achter in mijn dij heb verrekt,” zegt ze krimpend.

Ik kijk neer op haar verkreukelde lichaam. Ze steunt op één hand, terwijl de andere hand op haar linkerknie ligt, die gebogen en opgetrokken is, waardoor haar korte lichtblauwe nylon nachthemd langs haar dij naar beneden valt. Haar andere been is iets gespreid en sleept het dunne materiaal met zich mee, genoeg voor mij om haar rode slipje te zien dat van een dun, kanten materiaal is. Ik neem de aanblik in me op, doe mijn best om geen ongepaste gedachten te hebben, maar er lijkt een scheiding te zijn tussen mijn hoofd en mijn lul die definitief uit zijn sluimering begint te komen. Ze steekt haar hand uit en ik trek haar omhoog, haar zachte lichaam plet tegen het mijne, drukkend tegen mijn gereedschap. Met haar hand om mijn schouder en mijn hand om haar middel strompelt ze naar de stoel, waar ze tegen me aan leunt, haar hoofd op mijn schouder legt en een hand op mijn dij laat vallen, gevaarlijk dicht bij mijn pulserende pik. Ik zie voor het eerst dat ze geen bustehouder draagt, en haar enorme borsten tekenen zich mooi af door de gerimpelde cups van haar nachtpon, de lange tepels steken uitdagend naar voren

“Wat is er gebeurd?” Vraag ik.
“Ik stapte te ver over de een na laatste sport en ik gleed uit.” Zegt ze met zachte stem.
“Wat kan ik doen om te helpen,” vraag ik me een beetje hulpeloos voelend.
“Je kunt me helpen naar mijn slaapkamer te gaan, zodat ik kan gaan liggen en mijn been even kan laten rusten.”

Ik sta op en ga voor haar staan terwijl ik neerkijk op haar glanzende peper en zout kinky haar dat kort geknipt is. Ze begint op te staan, maar gaat meteen weer zitten en legt haar hoofd tegen mijn dij, weer gevaarlijk dicht bij mijn half harde punt. Ik voel hem trillen als reactie op de veelbelovende nabijheid. Dit loopt uit de hand denk ik, waar ben ik mee bezig een erectie te krijgen voor mijn oma die duidelijk pijn heeft. Toch beweeg ik mijn lichaam lichtjes, waardoor mijn pik tegen haar wang drukt. Na een paar seconden staat ze op en gooit een hand om mijn schouder terwijl ik een van de mijne om haar middel breng, hem rond laat gaan en op haar zachte onderbuik laat rusten. Lichtjes mank lopend laat ze zich door mij de trap op leiden naar haar slaapkamer. Ze gaat op haar rug liggen en kijkt met glanzende, uitzettende ogen naar me op. Ik kijk naar beneden, waar haar nachtjapon zich tussen haar licht gespreide benen nestelt en een verleidelijke afdruk van haar vaginale heuvel laat zien, haar enorme borsten verspreid over haar borstkas vallen naar de zijkanten, een deel van het vlees, een lichtere chocolade dan de rest van haar lichaam, glijdt naar buiten. Ik buig me voorover en raak haar hoofd zachtjes aan.

“You alright gran, you didn’t hit anywhere hard,” vraag ik, oprecht bezorgd.
“Ja schat, ik ben in orde, het is alleen de pijn aan de achterkant van mijn dij. Ik vraag me af of het niet goed zou zijn om het een beetje te masseren en het bloed te laten stromen. Als je het met rust laat, kan de verrekte spier in een knoop gaan zitten.” Zegt ze.
Ze draait zich langzaam om en gaat op haar buik liggen, terwijl ze haar hand naar voren brengt om de massage te proberen. Ze trekt de zoom van haar nachthemd omhoog en begint over haar dikke gladde dijbeen te wrijven.
“Oh, dit is zo onhandig, ik ben hier te oud en te stijf voor,” zegt ze giechelend.
“Ik kan het wel voor je doen oma,” bied ik aan, hoewel ik me afvraag of ik me wel kan beheersen.
“Oh, dank je schat, dat zou geweldig zijn.”
Ik ga naast haar op het bed zitten terwijl ze haar nachtpon omhoog trekt, hoog genoeg om het rode slipje te onthullen. Ik hijg bij het zien van haar mollige kont bedekt met het dunne rode kant. En met haar benen een beetje gespreid kon ik de bobbel van haar kutje zien. Ik voel mijn pik wild bokken in mijn boxershort.
“Het is ongeveer hier,” zegt ze, terwijl ze een plekje aanraakt halverwege tussen de achterkant van haar knie en haar billen.

Ik begin het verrassend stevige en toch zachte vlees te masseren. Terwijl mijn hand op haar dij werkt, spreidt ze haar benen wijder. Ik knijp zachtjes in haar dikte en laat mijn handen meer strelen dan masseren. Ze sist zachtjes en kronkelt een beetje, tilt haar kont hoog op en zakt dan weer. Ze doet dit ongeveer drie keer. Ik realiseer me dat ze veel plezier beleeft aan mijn plagende vingers.
“Oh schatje dat voelt zo goed, ik voel de pijn al afnemen, ga nog een beetje hoger alsjeblieft.” Smeekt ze.
Zonder mijn handen van haar af te halen breng ik mijn vingers hoger, slechts centimeters verwijderd van het begin van haar kont. Ze kronkelt als ik haar teder wrijf en mijn hand meer naar de binnenkant van haar zachte dij breng. Ze tilt haar kontje weer op en ik staar geboeid naar de kutknobbel met de kleine grijze en zwarte haartjes die door het kant steken.

“Deze pijn lijkt spelletjes te spelen, niet eerder eindigt het op een plek, dan loopt het hoger op.” Zegt ze lachend.
Ik vat dit op als dat ik hogerop moet en doe dat, me vooral concentrerend op de inwendige zachtheid, mijn handen af en toe langs haar kruis strijkend.
“Hoger,” fluistert ze.
Hoger brengt me op het begin van haar kont, met de rug van de binnenste hand loodrecht op haar kruis. Ik wrijf, terwijl ze kronkelt en ik wist dat dit nu meer dan een massage voor haar is.
“Uitstekende massage mijn jongen, de pijn is helemaal weg van de rug, maar er is slechts een lichte kriebel aan de voorkant.”

Ze draait zich op haar rug en trekt de zoom van het nachthemd tot aan haar middel omhoog. Ik voel mijn ogen opzwellen bij de prachtige aanblik van sexy oudere vrouwelijkheid. Ik begin snel halverwege mijn dij te wrijven, maar ze houdt me tegen en zegt dat ik hoger moet gaan, in het verlengde van waar ik het laatst op de rug heb gewreven. Ik breng mijn hand omhoog en nestel me bij de overgang van haar dij en kruis en wil net beginnen te wrijven als ik denk, fuck dit tijdverlies, dit gaat niet langer over het wegwrijven van pijn; oma wil dat ik haar kutje wrijf, misschien haar neuk. Dus grijp ik haar kutje, dat de kom van mijn hand mooi vult. Ik begin over het zachte vochtige heuveltje te wrijven en ze sist luid en rolt met haar heupen. Ik leun voorover en breng mijn andere hand naar een grote ronde borst, die ik voorzichtig masseer. Ze kreunt van genot. Ik kneed nog steeds het nu erg natte kutje en voel haar tegen mijn hand omhoog stoten. Ik trek het slipje opzij en steek twee vingers naar binnen. Ze brengt haar benen bij elkaar en klemt ze in haar hete goedje. Ik beweeg ze rond in haar.

Ik trek het nachthemdje V ruw opzij en til er een enorme borstheuvel uit, breng mijn mond naar beneden en klem me hard om een lange stijve tepel. Ik zuig er hongerig op terwijl ze mijn hoofd er tegenaan houdt. Ik laat de borst los en beweeg naar haar mond. Ze steekt haar tong uit en ik zuig er op. Ik pomp ondertussen verwoed met mijn vinger in haar dampende kutje. Ik sta op en stap uit mijn boxershort. Zij tilt haar nachtpon over haar hoofd en ontdoet zich vlug van het natte slipje. Ik sta neer te kijken op de prachtige donkere rondheid van mijn oude oma. Haar kruis en kutje besprenkeld met keurig bijgeknipte peper-en-zouthaartjes. Ik kijk nog steeds naar haar als ze opstaat en op de rand van het bed gaat zitten, haar grote vleesballonnen tot aan haar middel hangend als ze mijn lange dikke pik vastgrijpt. Ze slaat beide handen om mijn schacht en pompt er ruw mee.

Ze leunt achterover op het bed en trekt me bij mijn pik mee. Ze laat me schrijlings op haar borst zitten en terwijl ze de grote staaf naar beneden trekt begint ze hem liefdevol te likken. Ik sluit mijn ogen en geniet van het genot van haar mond en tong die mijn enorme lul en grote ballen bewerken. Ze opent haar mond wijd en slaagt erin de kop van mijn pik er vol in te nemen. Haar tong gaat ermee aan de slag. Ze reikt naar het tafeltje aan het hoofdeinde van het bed en pakt een fles kokosolie. Ze spuit olie op mijn pik en wrijft hem helemaal in, van top tot basis. Dan spreidt ze haar benen en smeert haar kutje van buiten en van binnen goed in.

“Kom tussen mijn benen schatje.” beveelt ze zacht.
Ik zie een kleine glinstering van twijfel in haar ogen spelen als ze de pik vastpakt en hem bij haar ingang plaatst. Ze wrijft hem tegen de opening terwijl ze kreunt. Ze schuift een lip opzij met de pik en trekt de andere opzij met haar vrije hand.

“Duw hem een beetje naar voren schatje, een klein beetje maar,” fluistert ze.
Ik duw naar voren en voel hoe mijn omtrek, geholpen door de olie en haar sappen, zich een centimeter naar binnen perst. Ik kijk naar haar gezicht dat in een grimas is vertrokken terwijl haar tanden zich op haar onderlip vastbijten.
“Duw nog wat meer schatje, maar zachtjes.”
Ik breng mezelf langzaam naar voren en voel zo’n drie of vier centimeter bij haar naar binnen gaan. Haar hele lichaam trilt en ze legt een hand tegen mijn buik om me te smeken niet verder te gaan. Ik blijf stil boven haar staan en kijk hoe haar hoofd heen en weer wordt geslingerd terwijl ze vecht om de pijn van zich af te schudden. Ze opent haar mond en blaast hevig uit. Ze opent haar ogen en kijkt me met een zwakke glimlach aan en knikt haar hoofd. Ik duw voorwaarts en hoor haar janken als nog eens twee of drie centimeter de lengte van haar kutwand meet. Inmiddels zit de helft of iets meer dan de helft van mijn lid vast in oma’s kutje. Ze brengt beide handen omhoog en plaatst ze met haar handpalmen tegen mijn buik terwijl ze langzaam haar heupen onder de stijve stok doorrolt. Ze houdt het een paar minuten vol, de strakke wanden zachtjes openend voor meer hout.

Ze legt haar handen op mijn billen en trekt me zachtjes naar beneden, bijtend op haar lippen en grimassend.

“Ik ben er klaar voor, ik denk dat ik het aankan, neuk me grote jongen, maar als ik stop zeg stop je,” beveelt ze.
Ik begin in haar te stoten en ze gromt luid bij elke stoot. Haar gezicht is nat van de tranen, maar ze is vastbesloten om de grote stok te nemen, haar lichaam trilt hevig als ik haar stoot. Ze neemt nu ongeveer negen of tien centimeter pik in haar. Haar ogen zijn wijd open en kijken verbaasd naar mijn gezicht terwijl ik stoot. Plotseling kan ik me niet langer inhouden en door hard naar voren te duwen duw ik alle twaalf centimeter plus in haar en ik kom hard klaar, bokkend en grommend terwijl ze schreeuwt. Ik overspoel haar binnenste met mijn hete sperma. Ze houdt me diep in haar vast. Ik lig stil, allerlei gedachten gaan door mijn hoofd. Eindelijk ben ik echt een man. Haar kutwanden doen iets lekkers met mijn pik, masseren hem. Ik voel haar onder me bewegen met geleidelijk toenemende snelheid tot ze wild bokst en schuurt. Ik kijk neer op het oude meisje dat haar wilde ding onder mij doet en voel een liefde voor haar meer dan voorheen en ik glimlach van voldoening. Ik voel haar nagels in mijn billen zinken, het vlees verbranden en haar lichaam begint te stuiptrekken tegen het mijne. Ze is nat van het zweet. Ze laat me omdraaien en ze ligt nu boven op me, mijn pik nog steeds diep in haar begraven.

Ongeveer tien minuten later fluistert ze in mijn oren. “Ik ben er weer klaar voor.”
Ik duw me in haar en ze maakt een verbaasd ooh geluid gevolgd door een fluittoon. Ik pak haar dikke kont vast en met mijn vingers diep in de spleet glijdend trek ik de wangen uit elkaar terwijl ik dat strakke oude kutje neuk. Ze komt een beetje omhoog en omhelst mijn zijkanten met haar dijen begint me te berijden. Ze reikt naar achteren, zoekt mijn ballen en speelt er zachtjes mee terwijl ze me berijdt. Haar ogen zijn opgerold in haar hoofd en ze stribbelt wild tegen, vecht tegen mijn opwaartse stoten, weigert haar geest te laten breken door de grote toverstaf die haar binnenste aftast, weigert zich over te geven. Ik pak de fles kokosolie die nog op het bed staat, en smeer mijn vingers in met één hand. Ik laat een vinger in haar knopje glijden en ze slaakt een gilletje, maar beukt harder. Met elke opwaartse stoot van mijn grote hout in haar stuur ik de vinger in haar kontgaatje. Een nieuw orgasme overvalt haar en ze spartelt wild heen en weer, rodeostijl bovenop me. Als ze klaar is met rillen tilt ze zich van me af, haar gezicht grimas als de lange dikke paal naar buiten komt.

Ze ligt op haar rug naast me om op adem te komen; één hand pompt langzaam met het grote stuk gereedschap om het hard te houden terwijl ze bijkomt. Na een tijdje draai ik me om en leg mijn hoofd tussen haar dijen. Ik wrijf met mijn neus in het zout en peper, mijn tong slingert tussen de gezwollen zwarte plooien. Dan zuig ik aan een mollige clitoris en ze komt weer klaar terwijl mijn mond tegen haar genotslippen gedrukt wordt. Ze draait op haar zij terwijl ze me steunt en heft een been hoog op. Ik smeer mijn pik in met meer kokosolie en dring hem snel bij haar naar binnen. Ze neemt hem deze keer sneller en makkelijker. Ik geef haar snelle porren met ongeveer negen centimeter van de dikke naald. Mijn handen zijn gevuld met haar dikke borsten terwijl ik haar beuk, en hijg en grom en gil uit haar breng. Ik spuit voor de tweede keer in haar terwijl zij mijn ballen vastgrijpt.

Uitgeput liggen we op onze rug, zij aan zij, hard ademend.
“Hoe is het nu met je bovenbeen oma, doet het nog pijn,” vraag ik.
“Pijn, schatje ik heb nog nooit pijn in mijn dijen gehad dat was alleen om jou hier in dit bed te krijgen,” zegt ze lachend. “De enige pijn die ik nu voel is de pijn in mijn oude kutje, veroorzaakt door die monsterlul van jou. Maar het is een fijne pijn, een waar ik aan kan wennen, en ik kijk er naar uit om hem steeds weer te voelen, als je me daartoe bereid bent.”

Ik kijk naar de oude lieve neukster die languit op mijn bed ligt, haar weelderige lichaam dat uitnodigt tot nog een ronde pikaanvallen en ik weet dat ik haar ga verplichten zolang ze me dat toestaat. Dat oude poesje verdient zeker een pik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *